Menu
Winkelwagen

Duracell

Merk: Duracell
Deze batterij van Duracell is niet oplaadbaar (Alkaline) is van bewezen kwaliteit, duurzaam en heeft een lange levensduur. (Alkaline). Duracell is Benelux marktleider in de markt van consumentenbatterijen. Hoge kwaliteit. Perfecte verkrijgbaarheid en betrouwbaar.hoog30,2 MillimeterchemieAlkaline tem..
€5,61
Excl. BTW:€4,64
Merk: Duracell
Deze batterij van Duracell is niet oplaadbaar (Alkaline) is van bewezen kwaliteit, duurzaam en heeft een lange levensduur. (Alkaline). Duracell is Benelux marktleider in de markt van consumentenbatterijen. Hoge kwaliteit. Perfecte verkrijgbaarheid en betrouwbaar.lang breed hoog50 Millimeterl x b x h..
€5,09
Excl. BTW:€4,21
Merk: Duracell
Deze batterij van Duracell is niet oplaadbaar (Alkaline) is van bewezen kwaliteit, duurzaam en heeft een lange levensduur.gewicht11 Gramspanning1,5 VoltIEC codeLR03 chemieAlkaline diam. x H10,5x44,5 MillimetersynoniemPencil hoog44,5 MillimetertypeAAA opl.baarnee temperatuur-20°C to +54°C land v.herk..
€5,53
Excl. BTW:€4,57
Merk: Duracell
Deze batterij van Duracell is niet oplaadbaar (Alkaline) is van bewezen kwaliteit, duurzaam en heeft een lange levensduur. Duracell is ook naast de Industrial range batterijen (kernassortiment van Elfa) een goede speler voor de artikelen die wij van Duracell voeren.lang26,5 Millimeterbreed17,5 Milli..
€26,88
Excl. BTW:€22,22
Merk: Duracell
Deze batterij van Duracell is niet oplaadbaar (Alkaline) is van bewezen kwaliteit, duurzaam en heeft een lange levensduur. (Alkaline). Duracell is Benelux marktleider in de markt van consumentenbatterijen. Hoge kwaliteit. Perfecte verkrijgbaarheid en betrouwbaar.hoog44,5 Millimeterart./VPE10 Stuksch..
€4,46
Excl. BTW:€3,69
Merk: Duracell
Deze batterij van Duracell is niet oplaadbaar (Alkaline) is van bewezen kwaliteit, duurzaam en heeft een lange levensduur. Duracell is ook naast de Industrial range batterijen (kernassortiment van Elfa) een goede speler voor de artikelen die wij van Duracell voeren.lang breed hoog61,5 Millimeterl x ..
€26,34
Excl. BTW:€21,77
Merk: Duracell
Deze batterij van Duracell is niet oplaadbaar (Alkaline) is van bewezen kwaliteit, duurzaam en heeft een lange levensduur. (Alkaline). Duracell is Benelux marktleider in de markt van consumentenbatterijen. Hoge kwaliteit. Perfecte verkrijgbaarheid en betrouwbaar.hoog50,5 Millimeterart./VPE10 Stuksch..
€4,79
Excl. BTW:€3,96
Merk: Duracell
Deze batterij van Duracell is niet oplaadbaar (Alkaline) is van bewezen kwaliteit, duurzaam en heeft een lange levensduur. Duracell is ook naast de Industrial range batterijen (kernassortiment van Elfa) een goede speler voor de artikelen die wij van Duracell voeren.lang breed hoog50 Millimeterl x b ..
€18,46
Excl. BTW:€15,26
Merk: Duracell
Deze batterij van Duracell is niet oplaadbaar (Lithium) is van bewezen kwaliteit, duurzaam en heeft een lange levensduur. Duracell is Benelux marktleider in de markt van consumentenbatterijen. Hoge kwaliteit. Perfecte verkrijgbaarheid en betrouwbaar.hoog34,5 Millimeterart./VPE10 StukschemieLithium t..
€11,24
Excl. BTW:€9,29
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 12