STIGA ESTATE PRO 9122 XWSY 4WD

  • €6.291,00

  • Excl. BTW: €5.199,17

  • Merken : Stiga
  • Model: 7476993
  • Beschikbaarheid: 2-3 werkdagen


De STIGA Estate Pro 9122 XWSY is een state-of-the-art tuintractor, die dankzij het extra brede maaidek van 122 cm en de vierwielaandrijving ideaal is voor heel grote oppervlakken met hellend terrein en andere uitdagingen. Geschikt voor maaien van gazon tot 9000 m2.

Het kloppende hart is de Honda 690 GXV tweecilindermotor. Een krachtige 688 cc benzinemotor met brandstofbesparende en uitstootverminderende OHV technologie. Zorgt voor een vlotte werking met beperkte trillingen en een superieur koppel.

De Estate Pro 9122 XWSY heeft een hydrostatische aandrijving die zorgt voor optimale controle en wendbaarheid. De rijsnelheid is traploos verstelbaar met een pedaal, zonder manueel te hoeven schakelen. De cruise control geeft u de kant om de voeten even te laten rusten op lange ononderbroken stukken.

De twee gesynchroniseerde messen zorgen voor een nette afwerking: geen enkel sprietje wordt gemist. De mesinschakeling gaat moeiteloos dankzij de elektromagnetische PTO koppeling.

Deze tuintractor biedt negen vooringestelde maaihoogtes en drie maaisysteemen : opvangen, mulchen en achteraan uitwerpen. De Estate Pro 9122 XWSY is dus erg gemakkelijk aan te passen aan de omstandigheden van het gras.

Een verhoogd stuurwiel gecombineerd met een ergonomische zitting met armsteunen verzekeren uitstekend rijcomfort. Een slim breedbeeldscherm toont duidelijke en gemakkelijk leesbare informatie over de belangrijkste werkparameters.

Andere kenmerken die de kwaliteit van deze machine onderstrepen zijn die gietijzeren vooras, ontworpen voor regelmatig en heavy duty gebruik ook op ruw terrein. Een robuuste bumper beschermt de voorkant van de machine. De vernieuwde motorkap zorgt voor betere luchttoevoer, voor een gemaximaliseerd vermogen van de motor.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha