Menu
Winkelwagen

Ledlenser

Merk: Ledlenser
Deze oplaadbare hoofdlamp van Ledlenser heeft 5 verschillende lichtstanden. Ook kan de lampenkop losgekoppeld worden van de hoofdband en aan een riem gedragen worden. . Zweibrüder Optoelectronics is een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van LED metalen zaklampen: de LedLenser. Zaklampen, hoo..
€257,72
Excl. BTW:€212,99
Merk: Ledlenser
Deze krachtige hoofdlamp van Ledlenser (250 lumen) werkt op alkaline batterijen. Hij heeft een focusseerbare en dimbare lichtkegel. Hij is ideaal voor outdoor of op de werkplaats. . Zweibrüder Optoelectronics is een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van LED metalen zaklampen: de LedLenser. Z..
€79,99
Excl. BTW:€66,11
Merk: Ledlenser
Deze krachtige oplaadbare hoofdlamp van Ledlenser (300 lumen) gaat tot 60uur mee op een volle lading. Hij heeft een focusseerbare en dimbare lichtkegel. . Zweibrüder Optoelectronics is een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van LED metalen zaklampen: de LedLenser. Zaklampen, hoofdlampen en du..
€99,99
Excl. BTW:€82,64
Merk: Ledlenser
Deze zeer compacte inspectielamp of sleutelhangerlamp van Ledlenser is gemakkelijk te bevestigen aan een sleutelbos. Ook wordt er een polskoord en holster meegeleverd. . Zweibrüder Optoelectronics is een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van LED metalen zaklampen: de LedLenser. Zaklampen, ho..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Merk: Ledlenser
Deze penlamp van LedLenser (serie P) is niet oplaadbaar (Alkaline) is veelzijdig inzetbaar, duurzaam en voordelig in batterijgebruik. Zweibrüder Optoelectronics is een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van LED metalen zaklampen: de LedLenser. Zaklampen, hoofdlampen en duiklampen. De meeste e..
€29,99
Excl. BTW:€24,79
Merk: Ledlenser
Deze handlamp van LedLenser (serie P) is oplaadbaar (Lithium_ion) is duurzaam, uitgerust met een sterke LED en voordelig in batterijgebruik.gewicht77 Gramkleurzwart spanning3,7 VoltchemieLithium_ion brandduur12 lang117 Millimetertype1xLi_ion opl.baarja art./VPE1 Stuksland v.herk.China diam.28 Millim..
€99,99
Excl. BTW:€82,64
Merk: Ledlenser
Deze dimbare handlamp van LedLenser (serie P5) is niet oplaadbaar (Alkaline) is duurzaam, uitgerust met een sterke LED en voordelig in batterijgebruik. Als gedimd is de brandduur 5 uur (20Lm en 50m)lang113 Millimeterart./VPE1 StukschemieAlkaline lichtbronLED brandduur5 Uurtypeinc.1xAA spanning1,5 Vo..
€52,64
Excl. BTW:€43,50
Weergeven 1 t/m 7 van in totaal 7