Menu
Winkelwagen

Ledlenser

Merk: Ledlenser
Deze oplaadbare hoofdlamp van Ledlenser heeft 5 lichtstanden, ook kan de lampkop losgekoppeld worden van de hoofdband en aan een worden gedragen. Zweibrüder Optoelectronics is een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van LED metalen zaklampen: de LedLenser. Zaklampen, hoofdlampen en duiklampen...
€231,95
Excl. BTW:€191,69
Merk: Ledlenser
Deze krachtige hoofdlamp van Ledlenser (250 lumen) werkt op alkaline batterijen, heeft heeft een focusseerbare en dimbare lichtkegel. Hij is ideaal voor outdoor of op de werkplaats. Zweibrüder Optoelectronics is een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van LED metalen zaklampen: de LedLenser. Z..
€71,99
Excl. BTW:€59,50
Merk: Ledlenser
Deze zeer compacte inspectielamp of sleutelhangerlamp van Ledlenser is gemakkelijk te bevestigen aan een sleutelbos. Ook wordt er een polskoord en holster meegeleverd. Zweibrüder Optoelectronics is een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van LED metalen zaklampen: de LedLenser. Zaklampen, hoof..
€17,99
Excl. BTW:€14,87
Merk: Ledlenser
Deze penlamp van LedLenser (serie P) is niet oplaadbaar (Alkaline) is veelzijdig inzetbaar, duurzaam en voordelig in batterijgebruik. Zweibrüder Optoelectronics is een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van LED metalen zaklampen: de LedLenser. Zaklampen, hoofdlampen en duiklampen. De meeste e..
€26,99
Excl. BTW:€22,31
Merk: Ledlenser
Deze zaklamp van LedLenser (serie P 5.2) is krachtig, voor professioneel gebruik en van hoogwaardig materiaal. Zweibrüder Optoelectronics is een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van LED metalen zaklampen: de LedLenser. Zaklampen, hoofdlampen en duiklampen. De meeste ervan zijn uitgerust met..
€47,37
Excl. BTW:€39,15
Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 5