Menu
Winkelwagen

Primacover

Merk: Primacover
Ademingsactief afdekvliesPrimaCover Active is een zelfklevend en ademingsactief afdekvlies. Aan de bovenzijde voorzien van een meerlagig membraan dat vocht laat ontsnappen en het binnendringen van vloeistoffen verhindert. Vochtregulerend en speciaal ontwikkeld voor vloeren die gevoelig zijn voor voc..
€76,77
Excl. BTW:€63,45
Merk: Primacover
PrimaCover Dispenser is een arbovriendelijk afrolapparaat voor PrimaCover Carpet en PrimaCover Hardfloor.Met telescoopsteelMateriaalkunststof Lengte0,705 MeterBreedte0,145 MeterKleurrood-zwart ZelfklevendN..
€90,75
Excl. BTW:€75,00
Merk: Primacover
SchildersvliesPrimaCover Paint is een hoogwaardig vochtabsorberend en multifunctioneel schildersvlies. De solide PE-folie aan de onderkant verhindert het doordringen van vocht.Eigenschappen:AbsorberendVloeistofdichtAntislipSchokabsorberendHerbruikbaarMateriaalpolyester Lengte25 mBreedte1 mKleurgrijs..
€24,50
Excl. BTW:€20,25
Merk: Primacover
Zelfklevend afdekvliesPrimaCover Standard is een afdekvlies dat een uitstekende bescherming biedt tijdens de bouwfase tegen vuil, vocht, rollend materieel en vallende gereedschappen. Geschikt voor droge oppervlakken.Eigenschappen:VloeistofdichtSchokabsorberendZelfklevendHerbruikbaarGemaakt van gerec..
€41,93
Excl. BTW:€34,65
Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4