Menu
Winkelwagen

PU-schuimen

AA295 Natufix is een perfect natuurlijk oplosmiddel, toepasbaar op ramen, kozijnen, marmer, hout, harde kunststoffen, natuursteen, marmoleum etc.Perfect natuurlijk oplosmiddelProfessionele oplossing voor de bouwLost niet uitgeharde kit, verf, lijm en purschuim en olie, teer en vet snel opVeilig voor..
€11,74
Excl. BTW:€9,70
Merk: 4tecx
Professioneel pistoolschuimBrandwerendheidsklasse B31-component isolatie- en montageschuim ontwikkeld voor het afdichten en vullen van voegen, naden en aansluitingen van bouwdelenHet schuim hardt uit onder invloed van vocht uit de lucht en vocht uit de ondergrondZeer nauwkeurig te dosereninhoud750 M..
€6,59
Excl. BTW:€5,45
Merk: 4tecx
4tecx elast superieur is een professioneel flexibel 1-component pistoolschuim op polyurethaan basis. Door het flexibele karakter kan een duurzame en sterk isolerende (lucht)afdichting gecreëerd worden. 4tecx elast superieur heeft een uitstekende hechting, duurzaam dichtende functie en hoge isolerend..
€12,29
Excl. BTW:€10,15
Merk: Illbruck
FM310 Purschuim is een ééncomponent pistoolschuim geschikt voor het afdichten, isoleren en vullen van aansluitingen, voegen, naden en kieren van o.a.: scheidingswanden met plafonds, scheidingswanden onderling, stelruimten tussen raam- of deurkozijnen en muur, aansluitnaden van schoorstenen, nokken, ..
€5,37
Excl. BTW:€4,44
Merk: Illbruck
PU010 Isolatielijm dient voor het verlijmen van diverse Isolatieplaatmaterialen en afwerkplaten.Stofvrije applicatieVullend vermogenTijdbesparend en gelijk klaar voor gebruikEen alternatief voor mechanische bevestiging en mortelsSnelle uitharding, 8-10 minuten open tijdBelastbaar na ca. 3 uurVerlijm..
€16,86
Excl. BTW:€13,93
Merk: 4tecx
Geschikt voor het afdichten, isoleren en vullen van aansluitingen, naden en kierenGroot vullend vermogenBrandwerendheidsklasse B3Het schuim hardt uit onder invloed van vocht uit de lucht en vocht uit de ondergrondinhoud750 Milliliterverpakt per12..
€7,40
Excl. BTW:€6,12
Merk: Illbruck
FM330 Perfect Elastic Foam is een duurzaam elastisch isolatie purschuim (MTV 50%) en is bijzonder geschikt voor het afdichten van stel ruimten, isoleren en vullen van aansluiting­en van voegen die kunnen bewegen.Aantoonbaar de grootste elasticiteit50% MTV met een zeer hoog herstelvermogenUitmuntende..
€14,31
Excl. BTW:€11,83
Weergeven 1 t/m 7 van in totaal 7