Menu
Winkelwagen

RBM R 1250 SF / RAAMBOOMPJE ZAMAC RVS R

RBM R 1250 SF / RAAMBOOMPJE ZAMAC RVS R (0130.521.2505) door schottert.com
RBM R 1250 SF / RAAMBOOMPJE ZAMAC RVS R (0130.521.2505) door schottert.com
RBM R 1250 SF / RAAMBOOMPJE ZAMAC RVS R (0130.521.2505) door schottert.com
RBM R 1250 SF / RAAMBOOMPJE ZAMAC RVS R (0130.521.2505) door schottert.com
RBM R 1250 SF / RAAMBOOMPJE ZAMAC RVS R
€17,63
Excl. BTW: €14,57
  • Beschikbaarheid: Levertijd: 2 tot 5 werkdagen
  • Model: 0130.521.2505
  • EAN: 8714140169566
Het RBM 1250 raamboompje met drukknop is een uitstekende oplossing als hoofdsluiting voor ramen en als extra sluiting op voor- en achterdeuren. Bij het afsluiten voor de nacht is het geen overbodige luxe om de voor- en achterdeur extra te vergrendelen en de ramen goed te sluiten. Zo krijgen overvallers en inbrekers geen kans. Een raamboompje biedt een gemakkelijke en stijlvolle uitkomst.

Technische info
De greep is gemakkelijk te bedienen/vast te pakken doordat er voldoende ruimte is gehouden tussen de greep en de hoofdkast. De greep is aan de bovenkant afgeschuind. Naast het trendy design is dit ook functioneel, omdat bij het openen van het raamboompje, de greep niet tegen het kozijn kan aanlopen. Zowel in gesloten als in geopende stand is de greep vergrendeld en dient de drukknop ingedrukt te worden om deze te bedienen.

In gesloten stand zorgt de drukknop voor een extra vergrendeling van het raamboompje. Het voorkomt dat het raamboompje van buitenaf via de zogenaamde 'hengelmethode' geopend kan worden. Daarnaast is het ook een kindveilige oplossing. Het raamboompje is moeilijk te openen voor een kind en zo worden ongelukken voorkomen.
Ook in geopende stand zorgt de drukknop voor een extra vergrendeling, de zogenaamdeterugvalbescherming. Dit voorkomt dat het raamboompje zomaar dicht kan vallen en u buitengesloten wordt. Bijvoorbeeld wanneer de deur door een harde windvlaag in het slot valt.

Tot slot maakt de nok het mogelijk om het raam of de deur in de ventilatiestand te zetten.

De raamboompjes zijn van het sterke materiaal zamac en verkrijgbaar met epoxy coatings wit of antraciet en de finishes RVS of F1 Aluminium. Door de materiaalkeuzes wordt kleurechtheid en een probleemloze montage gewaarborgd.

Toepassingsadvies
Een raamboompje is gemakkelijk te monteren en al te plaatsen vanaf een kozijnbreedte van 41 mm. Bij smallere kozijnbreedtes van minimaal 30 mm kan het raamboompje met een opvulplaatje toegepast worden (RBM OPS). Daarnaast is het raamboompje ook voor naar binnendraaiende toepassingen in te zetten door gebruik te maken van de bijbehorende sluithaak.

Let op! Dit raamboompje wordt zonder sluitplaat geleverd. Deze moet apart bijbesteld worden (RBP 7200 serie). Doordat de raamboomjes (type RBM) deel uit maken van ons programma raam- & deurbeslag van o.a. raamuitzetters (type RUZ) en oplegraamsloten (type SLS), zijn design, materiaal, kleur en finish perfect op elkaar afgestemd. Kortom: Eén sluitende oplossing voor uw raam- en deurkozijnen.

Beveilig de deur of het raam zo goed mogelijk en geef overvallers en inbrekers geen kans! Hoe? Door dit product te combineren met onze: SKG kogellagerscharnieren (H-Bouw) of kogelstiftpaumelles (H-Kogel) SKG Raamuitzetters wegdraaibaar SKG Oplegraamsloten
minimale kozijnhoutdiepte31 Millimeter
materiaalzamac
toepassingnaar buitendraaiende houten raam- en deurkozijnen
draairichting1 en 4
aanbevolen schroefmaat4.0 x 30 Millimeter
accessoiresexcl. sluitplaat
sluitingblokschoot
extra functionaliteitterugvalbeveiliging en ventilatienok
minimale raamhoutbreedte41 Millimeter
finishRVS finish
montageinstructieingesloten
vergrendelingdrukknop

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed
Captcha