Menu
Winkelwagen

Rotec

Merk: Rotec
GATZAGEN BI-METAAL (4-6 tpi)Uitvoering:Bi-metalen gatzaag met gefreesde tandenrij. Tandenrij van 8% cobalt voor gelegeerd staal, daardoor excellente prestaties in staal en rvs. Robuuste constructie vanwege extra stevig deksel met als voordeel stabieler boren. 100% Made in Germany!Toepassing:Staal, r..
€12,44
Excl. BTW:€10,28
Merk: Rotec
Uitvoering:HSS-boor met excellente prestaties in alle materialen. Grote spaanafvoer tot aan het uiteinde van de spiraal.Toepassing:Voor het boren in bekistingen, planken, balken, gips, plaatstaal, non ferro enz. NB: HSS-kwaliteit, daardoor ook als gevel en/of dakdekkersboor inzetbaar.diameter10,0 Mi..
€16,14
Excl. BTW:€13,34
Merk: Rotec
Uitvoering:HSS-boor met excellente prestaties in alle materialen. Grote spaanafvoer tot aan het uiteinde van de spiraal.Toepassing:Voor het boren in bekistingen, planken, balken, gips, plaatstaal, non ferro enz. NB: HSS-kwaliteit, daardoor ook als gevel en/of dakdekkersboor inzetbaar.diameter12,0 Mi..
€20,62
Excl. BTW:€17,04
Merk: Rotec
Uitvoering:HSS-boor met excellente prestaties in alle materialen. Grote spaanafvoer tot aan het uiteinde van de spiraal.Toepassing:Voor het boren in bekistingen, planken, balken, gips, plaatstaal, non ferro enz. NB: HSS-kwaliteit, daardoor ook als gevel en/of dakdekkersboor inzetbaar.diameter14,0 Mi..
€24,76
Excl. BTW:€20,46
Merk: Rotec
Uitvoering:HSS-boor met excellente prestaties in alle materialen. Grote spaanafvoer tot aan het uiteinde van de spiraal.Toepassing:Voor het boren in bekistingen, planken, balken, gips, plaatstaal, non ferro enz. NB: HSS-kwaliteit, daardoor ook als gevel en/of dakdekkersboor inzetbaar.diameter16,0 Mi..
€29,32
Excl. BTW:€24,23
Merk: Rotec
Uitvoering:HSS-boor met excellente prestaties in alle materialen. Grote spaanafvoer tot aan het uiteinde van de spiraal.Toepassing:Voor het boren in bekistingen, planken, balken, gips, plaatstaal, non ferro enz. NB: HSS-kwaliteit, daardoor ook als gevel en/of dakdekkersboor inzetbaar.diameter18,0 Mi..
€35,08
Excl. BTW:€28,99
Merk: Rotec
Uitvoering:HSS-boor met excellente prestaties in alle materialen. Grote spaanafvoer tot aan het uiteinde van de spiraal.Toepassing:Voor het boren in bekistingen, planken, balken, gips, plaatstaal, non ferro enz. NB: HSS-kwaliteit, daardoor ook als gevel en/of dakdekkersboor inzetbaar.diameter20,0 Mi..
€44,66
Excl. BTW:€36,91
Merk: Rotec
Uitvoering:HSS-boor met excellente prestaties in alle materialen. Grote spaanafvoer tot aan het uiteinde van de spiraal.Toepassing:Voor het boren in bekistingen, planken, balken, gips, plaatstaal, non ferro enz. NB: HSS-kwaliteit, daardoor ook als gevel en/of dakdekkersboor inzetbaar.diameter6,0 Mil..
€13,81
Excl. BTW:€11,41
Merk: Rotec
Uitvoering:HSS-boor met excellente prestaties in alle materialen. Grote spaanafvoer tot aan het uiteinde van de spiraal.Toepassing:Voor het boren in bekistingen, planken, balken, gips, plaatstaal, non ferro enz. NB: HSS-kwaliteit, daardoor ook als gevel en/of dakdekkersboor inzetbaar.diameter8,0 Mil..
€13,87
Excl. BTW:€11,46
Merk: Rotec
Uitvoering:Centreerpen tbv Quick Adapter, HSS voor Bi-metaal.lengte90 Millimeter..
€4,37
Excl. BTW:€3,61
Merk: Rotec
HSS conische plaatboren splitpointUitvoering:CBN geslepen uit massief HSS-Dmo5. De teruggeslepen conus zorgt ervoor dat bij het doorboren van het materiaal, de boor zonder moeite kan worden teruggetrokken.Toepassing:Ideaal gereedschap voor: auto-, elektrotechnische- en vliegtuigindustrie, machinebou..
€23,82
Excl. BTW:€19,69
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 634