STIGA SPR 500 AE TOPHENDEL KETTINGZAAG

  • €215,10

  • Excl. BTW: €177,77

  • Merken : Stiga
  • Model: 7476964
  • Beschikbaarheid: Niet voorradig


Met de STIGA SPR 500 AE accukettingzaag geniet u van onbeperkte bewegingsvrijheid, minder geluid, beperkte trillingen, geen uitstoot en beperkt onderhoud.

Aangedreven door een 48V Li-Ion batterij, dus compact en licht.

Deze precisie machine is ideaal voor snoeien in bomen en plaatsen waar de ruimte beperkt is. Uitgerust met een metalen haak om veilig met de machine omhoog te klimmen. De snelle kettingrem kan manueel worden ingeschakeld en wordt automatisch geactiveerd bij inertie door terugslag.

De SPR 500 AE heeft een brede handgreep aan de zijkant en een ergonomisch soft-touch handvat aan de bovenkant.
Samen zorgen ze voor de meest comfortabele houding en eenvoudige bediening.

Een doorschijnend venster zorgt ervoor dat u het oliepeil steeds kunt controleren. De duimsteun verzekert een sterkere voorwaartse beweging en een snellere, vlottere zaagbeweging. De performante ketting draagt ook bij aan de netheid van de snede.

De 4.0 Ah batterij (niet inbegrepen) batterij voor de SPR 500 AE is onderling verwisselbaar met de andere handgedragen tuinmachines en gazonmaaiers uit het STIGA 500 Series batterijsysteem.

LETOP: Deze kettingzag mag enkel gebruikt worden door bedieners die getraind zijn voor het onderhoud van bomen. Het gebruik zonder een geschikte vorming kan tot ernstige letsels leiden.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Gerelateerde producten

Tags: stiga, spr, 500, tophendel, kettingzaag, kettingzagen, 7476964