STIGA TORNADO 2108 HW

  • €2.691,00

  • Excl. BTW: €2.223,97

  • Merken : Stiga
  • Model: 7476991
  • Beschikbaarheid: 2-3 werkdagen


Kies uit zijwaarts uitwerpen of mulchen met de veelzijdige STIGA Tornado 2108 XWSY. Deze zitmaaier is geschikt voor hoger gras en voor traditioneel gazon.

Dankzij de deflector voor zijuitworp wordt het gras, dat te lang is om te mulchen, snel en direct uitgeworpen aan de rechterzijde van de tractor. Het grasafval wordt in nette stroken over het gazon verdeeld, waarna het kan verteren. Bij mulchen blijven de grassnippers dankzij de mulchplug in het maaidek circuleren. Vervolgens worden de fijne deeltjes in het gazon verspreid dankzij de krachtige luchtstroming. Daar verteren ze snel en bieden ze waardevolle, natuurlijke bemesting zonder extra moeite of kosten.

De STIGA Tornado 2108 XWSY tuintractor heeft een nieuw ontwikkelde 586 cc STIGA viertaktmotor. Deze is luchtgekoeld en dankzij de V-Twin tweecilinder opstelling biedt deze meer koppel met minder trillingen. Bovendien zorgt het nieuwe design voor en lagere werktemperatuur en bijgevolg een langere levensduur tussen onderhoudsbeurten.

Het maaidek heeft een efficiënte breedte van 108 cm en is uitgerust met twee messen. Geen tijd meer verliezen met het leegmaken van een opvangbak. Want met de Tornado 2108 XWSY maait u snel en efficiënt grotere oppervlakken.

Dankzij de aansluiting voor de tuinslang spoelt u moeiteloos grasresten van het maaidek en de messen. De duurzame en energie-efficiënte koplampen bieden uitstekend zicht over het werkgebied op elk moment van de dag.

U hoeft niet meer manueel te schakelen want de rijsnelheid van de Tornado 2108 XWSY is zowel voorwaarts als achterwaarts verstelbaar met een pedaal. Hierdoor is deze machine wendbaarder en kunt u ook veilig en precies rond en tussen obstakels maaien.

Zorgvuldige aandacht voor het rijcomfort resulteert bij deze Tornado in een verhoogd stuurwiel met soft-grip, een klassieke geveerde STIGA zitting en een praktische bekerhouder. De grote 20" achterwielen zorgen voor meer grip.

Dit model is uitgerust met een optioneel trekhaak, zodat u getrokken accessoires kunt gebruiken die beschikbaar zijn voor STIGA tuintractoren.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Gerelateerde producten

Tags: stiga, tornado, 2108, zitmaaiers, 7476991